BEHANDLING & REHABILITERING

Sjukgymnastik
jesper-aggergaard-495757-unsplash.jpg

Manuell- & rörelseterapi

Idrottspraktiken specialiserar sig på:

- Idrotts- & motionsskador

- Ryggproblem som - ryggskott, diskbråck, spänd nacke och bröstrygg, långvarig ryggsmärta.

- Maximal återhämtning och prestation

 

Idrottspraktiken är för dig som har smärta  eller en skada i rörelseapparaten i allmänhet och för dig med ryggbesvär eller en skada i samband med fysiskt aktivitet i synnerhet.

När vi har ett smärttillstånd finns det många gånger dysfunktioner i kroppen som förvärrar tillståndet och som även kan vara orsaken till smärtan. Genom en anamnes, funktions- och manuell undersökning hittar vi orsakerna till ditt besvär och de dysfunktioner som finns i rörelseapparaten.
Vi upprättar en behandlings- och rehabiliteringsplan med mål att hitta tillbaka till önskad funktion och mindre smärtupplevelse och påbörjar behandlingen av ditt besvär.

 

Behandlingarna består vanligen i första hand av manuell terapi (Ortopedisk manuell terapi) och/eller rörelseterapi (Träning / Rehabilitering), stötvågsbehandling samt rådgivning och information kring dina besvär och hur du kan påverka dem själv utifrån dina förutsättningar.

Vi erbjuder även helkroppsmassage och akupunktur.

Idag normaliserar allt för många smärta, gör inte det du också, ta hjälp.


Inför ett besök hos oss behöver du inte tänka på något speciellt, kom som du är! Ha gärna på dig kläder som du kan röra dig obehindrat i.

Avbokning måste ske senast 24 h innan avtalad tid annars debiteras full avgift.

Betalning sker via faktura alt. företags-Swish.

OBS! Om du varit sjuk senaste veckan ser vi gärna att du bokar om din tid, likadant om du känner dig lite hängig eller är förkyld.
Tveka inte att höra av dig vid ev. frågor.

Boka tid online, det är simpelt och du hittar lätt den tid som passar dig.

IDROTTSSPECIFIKT

Idrottspraktiken är specialiserad inom idrotts- & motionsskador. Är du en elitidrottsman eller kvinna eller en motionär med ett specifik mål som behöver en plan? Låt oss då sätta oss ner och göra en tydlig plan för just dig och din utveckling. Vi kollar på din fysiska status, dina dysfunktioner i rörelseapparaten, dina starka och svaga sidor, dina förbättringsområden och gör en grundlig undersökning för att se hur vi kan få ut det mesta av dig och din kapacitet.
Jag har arbetat med elitidrottslag, elitidrottsmän och kvinnor samt motionärer under hela min karriär. 

TRÄNINGSUPPLÄGG

Idrottspraktiken erbjuder kompletta träningsupplägg som passar alla nivåer, allt från vardagsmotionären till elitidrottaren! Vi tillsammans hittar det som passar dig bäst, oavsett om du vill gå ner i vikt, upp i vikt eller ska träna inför något specifikt mål.