top of page
IMG_4293.heic

FYSIOLOGISKA TESTER

Idrottspraktiken har arbetat med fysiologiska tester sedan 2018 och testat över 400 personer och deras fysiska kapacitet. Att testa sin fysiska kapacitet har många fördelar både ur ett hälsoperspektiv men framförallt prestationsperspektiv. För dig som tar din träning på allvar och har ett uppsatt mål skulle vi vilja påstå att testning är avgörande för att kunna optimera sina möjligheter till att uppnå önskat resultat.

Men det finns även fördelar för dig som motionär genom att få sig en bild av hur din kropp mår inombords och hur t.ex din lungkapacitet är eller varför inte ta reda på hur din fett vs kolhydratsförbrukning ser ut?

Fördelarna är många och hos Idrottspraktiken kan du testa alla de fysiska egenskaperna.

Tränar du inför någonting specifikt eller i en idrott och behöver hjälp med att identifiera vad som kan vara fördelaktigt att testa? Tveka inte att höra av dig och boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig med att ta fram vad och om du behöver testa något!

Här nedanför hittar du alla våra tester vi erbjuder.

vo2max
Kondition


Testa din kondition genom ett vo2max test med mask där vi mäter din maximala syreupptagningsförmåga. Testet utförs antingen på cykel eller löpband, detta väljer du själv. Testet tar ca 30 minuter inkl uppvä'rmning/nedvarvning att utföra. Du erhåller även muntlig träningsrådgivning. 60min/besök.
Det här får vi ut:
- Maximal syreupptagningsförmåga
- Fett/kolhydratsförbränning
- Maxpuls
- Träningszoner
- Återhämtningsförmåga
1 test: 1290:-
2 test: 1990:-
60min
IMG_4293.heic
FYSPROFILEN
Vo2Max, styrka, spänst, fett%, HPB, screening.


Idrottspraktiken hjälper dig testa alla fysiska egenskaper som du har användning för i fotbollen. Vi jämför dina resultat med evidensbaserade referensvärden och ger dig en tydligt bild kring vad du behöver förbättra. 
Muntlig rådgivning för träning ingår. 

- Vo2max (samma delar som enbart vo2max test).
- Styrka genom basövningar
- CMJ & CMJa hopp på matta. 

- Kroppsammansättning (fett%).
- HPB testbatteri för dina levnadsvanor som idrottare.

-Screening för dysfunktioner i rörelseapparaten.
1 test 2490:-
2 test 3990:-
120min
IMG_4176.HEIC
FYSPROFILEN +
Coachning 6v eller månadsabonnemang.


Här hjälper Idrottspraktiken dig som fotbollsspelare hela vägen från tester vidare till träningsupplägg till återtester. Här hjälper Idrottspraktiken dig att planera och periodisera hela din träning utifrån din träning i klubblaget. Vi monitorera din belastning dagligen för att optimera möjligheterna till att utveckla din fysik.
 - Vo2max (samma delar som enbart vo2max test).
- Styrka genom basövningar
- CMJ & CMJa hopp på matta. 
- Kroppsammansättning (fett%)
.
- HPB testbatteri för dina levnadsvanor som idrottare.
5990:-
TESTER - 6V - TESTER
1790:-/mån
MINST 6 MÅN, TEST VAR 12:E/V
IMG_0001.JPG
Löparpaket
Vo2Max & screening


Hos idrottspraktiken kan du som löpare få hjälp med att mäta din kondition & löpteknik genom vo2max test & screening. Vi hjälper dig att identifiera hur din fysiska kapacitet och funktion är idag för att sedan kunna optimera dina möjligheter till att förbättra din löpning. Vi erbjuder både muntlig rådgivning vid enbart tester men även ett paket med träningsupplägg baserat på dina resultat för att hjälpa dig förbättra din löpning.
- Maximal syreupptagningsförmåga
- Fett/kolhydratsförbränning
- Löpekonomi
- Träningszoner
- Maxpuls
- Löpanalys
- Anaerob vs Aerob kapacitet

 
1790:-
Tester - Muntlig rådgivning
3990:-
Tester - 6v coachning - tester
IMG_4191.heic
TESTER & COACHNING
Styrka, spänst, fett%


Hos idrottspraktiken kan du som cyklist få hjälp att mäta din kondition & styrka för att optimera dina fysiska egenskaper i din cykling. Vi hjälper dig att mäta din kondition & styrka och ge dig referensvärden kring var du bör ligga för att bli så bra du kan. Vi hjälper dig även över längre tid om så önskas, hör av dig för mer info. 

Hos oss mäter du:
- Maximal syreupptagningsförmåga
- Träningszoner
- Anaerob vs aerob kapacitet
- Fett/kolhydratsförbränning
- Maxpuls
- Styrka

 
1790:-
Tester - Muntlig rådgivning
3990:-
Tester - 6v coachning - tester
IMG_4166.heic
TESTER & COACHNING
Styrka, spänst, fett%, screening.


 Idrottspraktiken hjälper dig att testa din styrka, spänst och/eller dina kroppsammansättning. Vi hjälper dig dessutom ta fram referensvärden för att ta reda på var du bör ligga i förhållande till vilket idrott/aktivitet du håller på med. 
Du väljer själv om du vill testa en fysisk egenskap eller flera. Alla tester går att kombinera med varandra. Idrottspraktiken ger dig även muntlig rådgivning i hur du kan utveckla dessa egenskaper.
Om du önskar coachning och träningsupplägg för en bestämd tidsperiod baserat på dina tester hjälper vi dig med detta också. Är du osäker på vilka tester som är relevanta för dig? Boka en konsultation så hjälper vi dig.

 
1 test: 1290:-
300:-/v coachning
IMG_3293.JPG
bottom of page