top of page
IMG_5838.JPG

IDROTTS- & MOTIONSSKADOR

Sedan starten 2018 har Idrottspraktiken hjälpt över 750 klienter och idrottare med sina smärtproblem och idrottsskador. En sak som har varit genomgående samtliga fall är vikten av att behandla alla individuellt utifrån hens nuläge, förutsättningar, historia och målsättning. Alla är vi olika och framförallt lever vi olika. Det vi gör i vår vardag, på vår fritid, med vår fysiska aktivitet, kost och sömn är alla parametrar som kan påverka vår skada men framförallt vår rehabilitering- & behandlingsplan.

Vår erfarenhet är att det inte går att standardisera hantering av skador utan att vi måste möta varje människa där hen är. 

Något som Idrottspraktiken har som en röd tråd genom allt är att rörelse läker. Oavsett om det handlar om pulshöjande aktivitet, styrkande aktiviteter, stabiliserande aktiviteter eller vilka aktiviteter som helst så är de till för att läka och är således alltid ett måste i en rehabiliteringsplan. Att sedan komplettera detta med manuella behandlingar så som massage, dry needling, OMT och andra behandlingsmetoder är av vår erfarenhet väldigt framgångsrikt. Men vi måste först identifiera vad vi har för problem, vad orsaken är och därefter sätta en plan tillsammans med klienten för att kunna ha en chans att lyckas hjälpa varje individ. 

Vi hjälper dig från start till mål i hela processen genom att kunna erbjuda rehab träning på plats på vårt fristående gym där all fokus vid varje besök enbart ligger på dig och din skada. Kombinationen av att coacha dig i din träning och samtidigt använda sig av manuella behandlingar i samma besök är ofta en lyckad väg framåt. 

650:-/besök

2490:-/5-kort rehab

bottom of page