SCREENING & PROGRAMDESIGN

E1D24314-1341-415B-8B2D-BA173C24E61F.JPG

SCREENING & PROGRAMDESIGN

Har du stagnerat och kommer inte vidare i din träning? Eller har du haft ont i din kropp under lång tid och blir inte kvitt besvären? Då är det här perfekt för dig. 

VAD ÄR EN SCREENING?

Screening är en tjänst för effektiv individuell funktionsanalys av kroppen som ger dig ett underlag på var du befinner dig i dagsläget.

Genom en grundling undersökning av kroppen från topp till tå i alla plan hittar vi de luckor som begränsar dig från att göra det du önskar eller begränsar din utveckling i önskade aktivitet. 
Programdesign byggs utifrån detta för att optimera möjligheterna för dig att lyckas nå ditt mål.
Idrottspraktiken använder sig av STAC Assessment som är ett av marknadens bästa screeningsverktyg, genom att ha ett tiotals STAC Tränare som fysansvariga inom elitidrotten i Sverige låter vi siffrorna tala sitt tydliga språk. Med STAC Assessment kan du känna dig trygg med att din undersökning är kvalitetssäkrad. 

HUR GÅR DET TILL?

Vi inleder alltid med ett första möte på 90 minuter. Vi inleder med en anamner och gör därefter STAC Assessment. Utefter detta lägger vi upp en långsiktig plan.
Innan du lämnar mötet kommer du få ett inlogg till din personliga plattform där du hittar ditt träningsschema, dina träningspass med filmade övningar och där du även kan kontakta mig när du vill med frågor. Vi bokar sen alltid in ett återbesök, 4-12 veckor, för uppföljning, ny screening, utvärdering och uppgraderat programdesign.

ONLINE PROGRAMDESIGN

Idrottspraktiken erbjuder även ONLINE coachning till kunder som inte har möjligheten att ta sig till Hässleholm. Vi gör då istället en nulägesanalys via nätet. Därefter sköts allting via ditt personliga inlogg till en plattform där du också får tillgång till dina program, scheman och direkt kontakt med mig.

VAD KOSTAR DET?

Nybesök Screening med Programdesign – 1990:- (90min)

Återbesök Screening med Programdesign – 990:- (60min)

Online coachning – 990:-/mån

Vill man ha ett längre samarbete, läs 6-12 månader är du välkommen att kontakta mig för prisuppgifter.