FYSTRÄNING & TESTLABB

Idrottspraktiken har sedan 2018 arbetat aktivt med att utveckla elitidrottares fysik både i lagidrotter men även individuella idrotter.

Talang, fallenhet och förmåga att utföra sin idrott/aktivitet är det absolut viktigaste men den fysiologiska aspekten är även den en väsentlig del & kan vara den som blir avgörande om du lyckas eller inte. Att bygga en atlet handlar om att bygga en stark och stabil grund att stå  enligt Idrottspraktiken. Detta för att bygga en hållbarhet över tid & undvika för många hack i skivan som i längden tillåter dig att utöva din idrott/aktivtet varje månad, varje vecka, varje dag utan att dra på dig skador. 

Idrottspraktiken specialiserar sig i träning för prestation, oavsett om du är Idrottare som vill utveckla din fysik eller om du vill prestera i någon annan aktivitet, t.ex löpning, styrketräning, cykling eller något annat.

FYSTRÄNING

IMG_2261.JPG

IDROTTSNUTRITION

Laxfilé

TEST- & FYSPROFIL

IMG_0001.JPG

PRISER

Tillgängliga program

Fysträning

500-800:-/h

För dig som vill ha träning på plats hos Idrottspraktiken med en tränare. Här är vi helt ensamma i vårt egna gym med enbart fokus på dig och din fysiska utveckling.

Vi skräddarsyr ditt upplägg så det passar för dig & dina förutsättningar. Fördelaktigt under en kortperiod typ off-season. 

Fysupplägg online

300:-/tränings- & kostvecka

För Idrottaren som är träningsvan och klarar av att hantera övningar och träningsinstruktioner på egen hand. Här skräddarsyr vi ditt träningsupplägg utifrån dina mål- & förutsättningar. Vi gör veckoliga avstämningar och nya fystester enligt överenskommelse. 

Tester- & fysprofil

1490-3990:-

Här skapar vi en individuell fysprofil som är skräddarsydd utifrån din idrotts kravbild. Vi finner dina styrkor kontra svagheter och lägger fokus på att bygga en komplett fysik. Vi testar din allmänna hälsa, rörlighet, styrka, kondition & utifrån dessa resultat bygger ett 8 veckors långt träningsupplägg.