top of page
IMG_3517.heic

NÄR DET ÄR TRÄNINGSRESULTAT SOM RÄKNAS

Idrottspraktikens huvudområde är att arbeta med aktiva elitdirottare. Sedan 2018 har vi arbetat med elitidrott på heltid med målsättning att optimera varje atlets egna förutsättningar till att bygga en så komplett fysik som möjligt för hens idrott.

Vi har jobbat både aktivt med lagidrotter i allmänhet och med fotboll i synnerhet. Detta har varit både kollektivt och med individuella atleter. 

Vår filosofi är att din talang och fallenhet för din idrott kommer ta dig till en viss nivå sedan är din fysik avgörande för vilka ytterligare steg du kan nå, hur länge du har kan hålla på, hur hållbar du kommer vara över tid och vilken förmåga du kommer ha över en 10-15 års period att kunna träna vecka ut och vecka in i din idrott. Skador är en av de största bovarna till att bromsa talanger från att blomma och det är din fysik som avgör hur skadad eller tillgänglig du kommer vara i din idrott över tid.

Det bästa med detta är att alla kan inte ha talangen men alla kan verkligen bygga sin optimala fysik. Det kräver enbart motivation, disciplin och rätt verktyg. Idrottspraktiken hjälper dig med de 2 sistnämnda, motivationen måste komma från dig själv. 

För alla samarbeten skapar vi en individuell fysprofil där vi går igenom dig, din kropp, dina mål- & förutsättningar, fystester och bygger ett upplägg på utifrån detta. Läs mer om detta här.

Vi hjälper dig som har ett prestationsbaserat mål, det kan vara att du ska förbättra din tid på milen, göra en iron man eller blir så bra du kan bli i din idrott. Oavsett vad du vill prestera i hjälper vi dig hela vägen. 

93% av alla Idrottspraktikens klienter har fått resultat enligt målsättning.

För prisbild ber jag dig att kontakta oss. 
Varje atlet/person och upplägg är unikt och vi anpassar både upplägg & prisbild utifrån varje enskild person.

bottom of page